Mumin Babygym

Mumin Babygym

Vem älskar inte de klassiska Mumintrollen från Mumindalen och nu har Rätt Start äntligen fått ut ett babygym som de flesta föräldrar kan relatera till. Nostalgi all ära men faktum är att Mumintrollen i detta babygym hjälper ditt barn att utvecklas med hjälp av färgerna och ljuden. Vissa djur gör prasselljud med vissa andra typer av ljud.

Mumin babygym har många liknelser med Pingu-modellen då det är samma företag som står bakom båda babygymmen. Rätt Start är en svenska producent av barn- och babyprodukter så du kan vara säker på att babygymmet uppfyller alla krav.

Diametern på detta babygym är 800 mm och flera av Mumintrollen går att ta loss om du så skulle vilja. Ett exempel då du kanske skulle vilja ta loss ett Mumintroll skulle kunna vara om du vill att att din bebis ska få hålla ett i handen eller om du kanske vill prova att byta ut ett djur eller två. Även detta babygym från Rätt Start har en väldigt tjock och mjuk madrass för maximal komfort.

Är du ute efter ett riktigt klassiskt / nostalgiskt babygym så är detta helt klart det rätta för dig och ditt barn kommer säkerligen uppskatta detta babygym.

Lekmer, BabyShop och GoBaby säljer detta babygym

mumin-babygym

 

Rätt-Start-Mumin-Babygym