Om oss

Vårat mål med denna hemsidan är att utbilda nyblivna föräldrar om vad man bör känna till innan de gör sitt val av babygym men framför allt ge tips till besökaren inför köpet.

Ibland blir vi kontaktade av föräldrar som berättar att deras nya bebis inte är speciellt glad i sitt nya upplevelsecenter vilket vi då oftast hänvisar till våran guide om vad du kan göra för att göra babygymmet mer intressant. Guiden finns att läsa här.

Det är viktigt att inreda babygymmet ordentligt och smart för oftast hänger det inte med tillräckligt roliga leksaker i paketet och då finns det lite saker som man köpa efteråt som kan piffa upp stämningen i gymmet. Favoriten hos många bebisar är så enkelt som en spegel och med den kan barnet få många roliga timmar.

Vi ger också tips på vilka onlinebutiker som har ett gott utbud av babygym att välja mellan och så klart är dessa butiker seriösa e-handlare. Vanliga butiker har tyvärr oftast bara några få modeller att välja mellan då det är dyrt med utrymme i butiken så e-handlare har oftast ett betydligt större utbud av babygym.

Om du har några funderingar kring babygym så är du varmt välkommen att kontakta oss via våran kontaktsida så ska vi göra vårat yttersta för att hjälpa dig med våra tips.

1000länkar.com - gratis länkkatalog SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg