Fisher Price Babygym

Rainforest Melodies & Lights Deluxe Babygym

Den som inte har hört talas om Fisher Price när det kommer till babyprylar har antagligen levt under en sten större delen av sitt liv. Fisher Price är ett välkänt märke från USA som är speciellt kända för att tillverka babyprylar av högkvalitet men även för deras pedagogiska babyleksaker. Fisher Price har flera väldigt intressanta babygym med flera storsäljare så som babygymmet i bilden på hemsidan.

Detta är helt klart Fisher Price storsäljare bland alla deras babygym för vilket barn gillar inte regnskogen med flera interaktiva ljud och ljus. Babygymmet är byggt så att bebisen ska upptäcka nya saker hela tiden med hjälp av musik och ljud men även med lampor i taket på babygymmet.

Ljuden startar när bebisen rör sig på mattan eller rör några av de djuren som finns och allt går att ställa in genom att använda kontrollerna på ovansidan av babygymmet med flera olika typer av lägen.

Detta är helt klart ett av de bästa babygymmen på marknaden och vi kan varmt rekommendera detta till den som är ute efter ett babygym med interaktiva ljud.

Lekmer säljer detta populära babygym

 

Rainforest-Melodies-Lights-Deluxe-BabygymRainforest-Melodies-Lights-Deluxe-Babygym_2

Demonstrationsfilmer

Här kan du se lite hur detta väldigt interaktiva babygymmet fungerar.

En Recension